Artikel 1 van 20

Keralux® set Vi

Artikelnummer: • Aurula leder •
€ 67,00 (inclusief btw)

Complete onderhoudsset voor: ‘vintage’ leder
Met deze complete set haal je alles in huis om jouw (deels) geschuurde leder met vintage effect  veilig en gemakkelijk te onderhouden. Gebruik de vintage reiniger voor verse vlekken en de lotion om het leder te voeden. Met de spray bescherm je het leder tegen vroegtijdig verbleken en vertraag je het indringen van vuil en vocht.

Instructie:
Je gebruikt de Keralux® set Vi twee keer per jaar om het leder te onderhouden. Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubel behandelt. Lees de gebruiksaanwijzing goed door. De volgorde is altijd hetzelfde: 

  1. Zorg dat het leder stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of een schone, zachte doek.
  2. Reinig het leder met de Keralux® reiniger uit de set en neem het leder af met een vochtige doek. 
  3. Voeden met de Keralux® lotion.
  4. Beschermen met de Keralux® spray. 

Laat het leder tussen de stappen door goed opdrogen.
Zie de gebruiksaanwijzing voor meer details, of bekijk het instructiefilmpje op Youtube!

Inhoud:
Je vindt het volgende in de verpakking: 

  • Keralux® lotion voor leder met vintage effect (250ml)
  • Keralux® vintage reiniger (200ml)
  • Keralux® spray N (400ml)
  • Spons, doekjes en een gebruiksaanwijzing

De inhoud is voldoende voor 4-5 zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor:
Glad leder zoals gepigmenteerd leder, semi-aniline leder, veredeld aniline leder en vol aniline leder, kunstleer, plantaardig gelooid leder, of olijfblad-extract gelooid leder.

(*) Let op: deze set kan niet per luchtvracht vervoerd worden. Dit komt doordat de bus van de Keralux® spray N onder druk staat.

Tips:
De antwoorden op jouw meest gestelde vragen.

Waarom halfjaarlijks onderhouden?
Leder heeft (net als onze eigen huid) aandacht nodig. Daarom adviseren we om leder halfjaarlijks te onderhouden met de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset. Ben je een ‘grootgebruiker’ van je meubel? Verhoog dan de frequentie, bijvoorbeeld naar 1x per kwartaal. 

Wat moet ik doen bij nieuwe meubels?
Bij nieuwe meubels hoef je maar twee stappen te ondernemen. In eerste plaats adviseren we om het leder even af te stoffen. Bescherm je meubels vervolgens vanaf dag 1 met de Keralux® spray N. Hoe werkt dit?

Is dit het product voor mij?
Dat ligt aan het onderhoudsadvies voor jouw bekleding. Wij hebben al onze producten in ons laboratorium voor jou getest. Kijk bij de collecties naar de geadviseerde onderhoudsset. 

Wat kan ik doen bij verkleuringen?
Leersoorten met een open structuur, zoals vol aniline, vintage en saddle leder zullen wat sneller verkleuren. Dit is normaal en hoort bij dit soort leder. Gelukkig is er nog van alles mogelijk om de verkleuring te verhelpen, of in elk geval minder te laten opvallen. Pak je telefoon en maak even een foto van de verkleuring en stuur ons deze per mail. Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag!

Wat kan ik doen bij vlekken?
Een vlek in je leder? Geen paniek en vooral niet beginnen met boenen! Kijk eerst op onze vlekkenpagina voor de stappen die je nu al kunt nemen. Stuur ons vervolgens per mail een duidelijke foto van de vlek. Vergeet je niet om de specificaties van het leder te vermelden? Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag.

 


Vragen?
Heb je vragen over dit product? Neem dan even contact op met de professionals van LCK Nederland BV. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen over meubel onderhoud. 

© 2021 - 2024 Jess Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel