Artikel 3 van 10

Puratex® impregneerspray

€ 20,00 (inclusief btw)

Onze meest milieuvriendelijke impregneer!
De Puratex® impregneer spray is getest op de meeste meubelstoffen, en zit o.a. in de Puratex® complete verzorgingsset. Met deze handige pompverstuiver impregneer je zelf jouw meubels binnen zelf 2 minuten.

Instructie:
Wanneer je de impregneer gebruikt in combinatie met de producten uit de verzorgingsset dan kun je deze volgorde aanhouden. Bestel je de impregneer los? Vervang stap 2 dan door gedestilleerd water en sla stap 3 over. 

  1. Zorg dat de stof stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of de LCK® handschoen. 
  2. Verdeel een paar druppels Puratex® reinigingswater over de handschoen (of doek) en neem het oppervlak af. 
  3. Bij vlekken: gebruik de aanbevolen Puratex® reiniger om de vlek te verwijderen. Volg de instructies. 
  4. De stof beschermen met de Puratex® impregneer spray. Volg de instructies. 

Probeer onderhoudsproducten (algemeen) altijd eerst even op een onopvallende plek uit!

Inhoud:

Wanneer je deze set bestelt ontvang je het volgende:

  • Puratex® impregneerspray (200ml)

De inhoud is voldoende voor 4-5 zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor:
Zijde, of: stoffen die niet nat gereinigd kunnen worden.

(*) Let op: 
Niet elke meubelstof mag/kan nat worden gereinigd. Gelukkig hebben wij dit voor je getest! Controleer dus, voordat je met de set aan de slag gaat.

Tips:
De antwoorden op de meest gestelde vragen.

• Wat bedoelen jullie met impregneren?
Een impregneer legt een flinterdun beschermend laagje om de stofvezel heen. Dit weerhoudt vloeistof en vuil ervan de vezel binnen te dringen. Met andere woorden: het beschermt de stof. Puratex® impregneer heeft als enige impregneer een OEKO-TEX® certificatie. 

• Is de reiniger geschikt voor alle vlekken?
Nee, de reiniger is geschikt om nieuwe en oude ‘in water oplosbare’ vlekken te verwijderen. Een vlek veroorzaakt door balpen, of jeans zul je er niet mee kunnen verwijderen. Gelukkig is er veel meer mogelijk dan je denkt, we testen jouw bekleding namelijk op alle reinigers uit ons assortiment. Stuur even foto in van jouw vlek, dan gaan onze experts voor je aan de slag.

 Waarom gedestilleerd water?
In onze stappenplannen en adviezen verwijzen we constant naar het gebruik van gedestilleerd water, maar waarom? Niet al het kraanwater in Nederland heeft dezelfde waterhardheid. Door te reinigen met kraanwater kúnnen er hele vervelende kalkranden achterblijven. Dat is op zich al vervelend, maar dit is nog vervelender wanneer je net je best hebt gedaan om een koffievlek te verwijderen. Haal daarom een liter gedestilleerd water in huis, verkrijgbaar bij bijna elke supermarkt of de drogist. 

 


Vragen?
Heb je vragen over dit product? Neem dan even contact op met de professionals van LCK Nederland BV. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen over meubel onderhoud. 

© 2021 - 2024 Jess Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel